Мрію сина рівненського політв'язня в Росії Миколи Карпюка здійснено

Наприкінці листопада дружина Миколи Карпюка - Олена - у соцмережі Фейсбук просила здійснити мрію її сина і зауважувала, що, можливо, ця мрія і нездійсненна

Тарас Карпюк - посередині 

Про цю мрію ми писали у публікації Дружина ув'язненого в Росії рівнянина Миколи Карпюка просить здійснити мрію її сина

Як повідомила Олена Карпюк, мрію її сина здійснено. Під час нещодавнього матчу між командами "Динамо" і "Шахтар" 11-річний Тарас Карпюк виводив на футбольне поле воротаря "Динамо" Артура Рудька. 

За словами Олени Карпюк, здійснити мрію Тараса допомогли хлопці з ультрас (організовані групи підтримки команд). З ними зв’язався журналіст і волонтер Назар Приходько. І вони написали футболістам Роману Зозулі та Андрію Ярмоленку. Також посприяв адвокат Миколи Карпюка Ілля Новіков.

З Оленою Карпюк зв’язався голова фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко. І все вирішилося за день.

Коли Тарас дізнався, що все вдасться, радості у нього було дуже багато, але безпосередньо в день матчу вже трохи хвилювався, - розповіла Олена Карпюк.

Дружина Миколи Карпюка з сином нині живе у Києві. Тут же син Тарас ходить у шостий клас гімназії №183 «Фортуна» з поглибленим вивченням іноземних мов. Вже чотири роки він захоплюється футболом. І є палким фанатом київського "Динамо". Тарас Карпюк не тільки дивиться футбол, а й займається у футбольній школі "Фортуна-2".

Про те, як син сприймає ув'язнення батька, Олена Карпюк каже:

Відразу ми з сином намагалися менше про це говорити, відчували внутрішні переживання, а зараз він уже звик.

У школі про ситуацію з батьком Тараса, повідомила Олена Карпюк, знає класний керівник. Іноді діти повідомляють Тарасу, що бачили його з татом по телевізору. Співчувають йому. 

Нагадаємо, що Микола Карпюк з села Великий Житин Рівненського району. Він третій рік перебуває в тюрмі в Росії. 

За інформацією http://www.fcdynamo.kiev.ua/

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень