Військовий Миколай прийшов у інтернат на Рівненщині (ФОТО)

Військові добровільно збирали кошти на подарунок

Сьогодні, 16 грудня, у переддень свята Миколая Чудотворця, представники Центральної артилерійської бази озброєння Збройних Сил України відвідали 120 вихованців Чудельської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату № 1 на Сарненщині, - повідомляє Офіцер прес-служби Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец.

Щоб порадувати хворих малюків новеньким плазмовим телевізором з екраном на 40 дюймів, в частині добровільно було зібрано чималу суму коштів.

Військових запросили до зали, де вихованці закладу презентували виставу «Країна мрій святого Миколая» та заспівали для них пісні-привітання з нагоди свята.

Від імені педагогічного колективу та дітей керівник закладу подякувала військовослужбовцям за небайдужість, у відповідь військові пообіцяли, що такі зустрічі будуть частішими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень