На Рівненщині лісівники виступили проти рішення суду

Зокрема, рішення суду, прийняте за позовом обласної прокуратури, один з лісгоспів області нині оскаржує

Як писав сайт Радіо Трек, прокурори у суді довели, що Лісники незаконно дозволили зрубати понад півтисячі дерев на рівненському Поліссі Зокрема, йшлося про Соснівський та Дубровицький лісгоспи. 

Нині ДП «Соснівський лісгосп» оскаржує в Апеляційному суді рішення Рівненського окружного адміністративного суду, який частково задовольнив позовні вимоги прокуратури щодо визнання незаконними дії посадових осіб підприємства.

Речник обласного управління лісового та мисливського господарства Світлана Горошко повідомила:

На думку прокурати, на підприємстві незаконно провели рубки з розширення лісової дороги. Однак ці роботи були заплановані матеріалами лісовпорядкування. Це документ, який передбачає комплекс заходів, спрямованих на забезпечення ефективної організації та науково обґрунтованого ведення лісового господарства.

Працівники лісового господарства наполягають, що при видачі лісорубних квитків на проведення вказаних робіт керувалися чинними Методичними вказівками Державного агентства лісових ресурсів України 2010 року.

Тому нині лісівники відстоюють свою правоту у суді.

Що стосується іншого лісогосподарського підприємства - Дубровицького держспецлісгоспу, то, поінформувала Світлана Горошко, нині воно ліквідоване. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень