Труднощі на роботі – Дівам, продуктивний день – Левам: гороскоп на 1 лютого

А Рибам доля підкине грошей

ОВНИ

Ви можете проявити надмірну впертість і непоступливість. І це може створити вам чимало проблем. Також не обіцяйте нікому свою допомогу, поки не розберетеся в ситуації.

ТЕЛЬЦІ

Беріться за вирішення будь-яких проблем – вашою підтримкою у складних питаннях будуть поради рідних і близьких людей.

 

День сприятливий для нових знайомств і зустрічей зі старими друзями.

 

Також цього дня можлива поява впливового покровителя.

БЛИЗНЮКИ

Зорі радять дотримуватися спокійного життєвого ритму - це дозволить методично вирішувати поставлені перед вами завдання так, щоб більше до них не повертатися.

РАКИ

Постарайтеся уникати суперечок з колегами і партнерами. Зустрічі з друзями обіцяють приємні враження, але уникайте контактів з настирливими людьми.

ЛЕВИ

Ви встигнете зробити надзвичайно багато роботи. Але не варто реалізовувати ініціативи без попереднього обговорення і узгодження.

ДІВИ

На роботі можуть виникнути труднощі. Ви можете відчути виснаження, тому намагайтеся не братися за усі справи одразу.

ТЕРЕЗИ

Ви отримаєте цікаву пропозицію та зможете вирішити спірні питання. Уникайте з'ясування відносин з партнером по шлюбу, бо це загрожує погіршенням стосунків.

СКОРПІОНИ

Займайтеся тим, що не вимагає серйозних зусиль. Намагайтеся не вступати в надмірно відверті розмови з людьми, в надійності яких ви не впевнені.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно зосередитися на вирішенні матеріальних питань, чітко планувати свій час і братися за вирішення найважчих проблем – зараз вам це під силу.

КОЗЕРОГИ

Вам вдасться домогтися гарних результатів як в професійному, так і в особистому плані. Ймовірний прогрес там, де тривалий час спостерігався застій. Не витрачайте сили на дрібниці, а робіть більше корисних справ.

ВОДОЛІЇ

День сприятливий для наведення порядку в справах, які ви відкладали на потім. Отриману інформацію намагайтеся фільтрувати, а плітки пропускайте повз вуха або переводьте все в жарт.

РИБИ

Цей день не готує неприємних сюрпризів. Важливо, щоб поряд з вами був надійний партнер. Не виключені несподівані грошові надходження.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень