«Тройчатка у ТЦК»: Військком, коханка та майор влаштували нечуване на Рівненщині (ФОТО/ВІДЕО)

«Піратський сленг», Співмешканка і Закладка у вихлопній трубі

Військкомат в одному з районів на Рівненщині, як виглядає, захотів нереальної слави і грошей – від наркобізнесу. Справа тягнеться ще з липня.

Нагадаємо,

Тоді на всю Україну прогримів скандал із відео на якому керівники обласного та районного терцентрів комплектування розбиралися з незрозумілою людиною у цивільному одязі.

Як тепер пояснюють,

Один із них битою бив підлеглого, інший – знімав усе на камеру.

 

Обом оголосили підозру про перевищення службових повноважень, а у районного воєнкома знайшли наркотики.

 

Виявилося, що психотропні речовини постачав колега - т.в.о. начальника відділу обліку мобілізаційної роботи Рівненського ТЦК.

Припускається, що той, кого били, був наркоман і міг їх "здати" ДБР

Їх підловили на конкретній закладці

Слідство посилається й на чат-переписку між усіма учасниками, які використовували «піратський сленг» та вигадані клички.

Припускається, що наркотики потім збувалися -- іншим військовим.

Керівництво ТЦК перепродувало амфетамін -- мобілізованим військовим?

Співмешканка і Закладка у вихлопній трубі

За даними слідства,

39-річний майор забезпечував керівника районного військкомату психотропною речовиною – амфетамін.  До цього була залучена співмешканка останнього.

Аби приховати свою злочинну діяльність у розмовах та повідомленнях зловмисники використовували піратський сленг, наркотики називаючи «білою міткою», а один одного – за вигаданими кличками.

Встановлено, що т.в.о. начальника відділу, начальнику відділення обліку мобілізаційної роботи Рівненського ТЦК придбав на чорному ринку психоактивну речовину, розфасував у полімерний zip-пакет, помістив до упаковки з серветок, заховав у бампері автомобіля співмешканки свого шефа та прозвітував про виконану роботу через один із месенджерів.

Після цього, районний воєнком вказав координати «закладки» своїй співмешканці, яка і забрала товар в обумовленому місці.

Наразі вирішується питання про обрання для підозрюваного міри запобіжного, встановлюється причетність до вчиненого інших осіб.

Процесуальне керівництво здійснює Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Джерело: ДБР

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень