Адміністратори телеграм-каналу «злили» дані учасників до військкоматів: на Львівщині – скандал

Там було багато учасників

З початком повномасштабної війни та загальної мобілізації у соцмережах почали з’являтися різні групи. Зокрема, у телеграм-каналах створювали чати, де поширювали інформацію про місця роздачі повісток.

На Львівщині адміністратори так званих «чатів солідарності» у телеграм-каналах та вайбер-чатах передали дані своїх учасників до ТЦК, передає Львівський портал.

Джерела повідомляють, що у групі була велика кількість учасників.

Адміністратори самостійно повідомили учасників про злив інформації, пояснивши свої дії тим, що створили телеграм-канали з метою збору даних про ухилянтів.

 

Учасникам також нагадали, що оборона країни – це обов’язок кожного, згідно Конституції.

Інформацію про передання даних учасників каналів про повістки Львівському порталу також підтвердили джерела у правоохоронних органах.

Нагадаємо, кіберфахівці Служби безпеки України заблокували 26 Telegram-каналів, які перешкоджали мобілізації українських громадян призовного віку повідомляючи про місця вручення повісток. Зокрема, такі були у Львівській, Івано-Франківській, Черкаській, Вінницькій, Чернівецькій, Київській та Одеській областях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень