Тролейбусний маршрут №12 Рівного обстежить комісія

Адже досі він працював у тестовому режимі

З 7 березня у Рівному запровадили новий тролейбусний маршрут №12 "Мікрорайон Північний - Луцьке кільце". Тепер міський голова Рівного Володимир Хомко розпорядився створити комісію, щоб цей маршрут обстежити. Тож комісія з працівників управління транспорту і зв’язку, поліції, Укрттрансбезпеки має проїхатися маршрутом.   

Начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк каже, що комісія орієнтуватиметься на звернення людей і не тільки:

Ми збираємо звернення людей. Одних влаштовує початок руху, інші просять трішки раніше. Ну і вже щоб остаточно прийняти рішення, то має проїхати комісія ще подивитися і внести пропозиції по облаштуванню зупинок. І вже затвердить належним чином і вже буде стабільний постійний маршрут.  

Віталій Миронюк каже, що таким чином обстежують всі нові маршрути.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень