Три знаки Зодіаку які найбільше стресують через війну

Їм потрібна допомога близьких, а можливо й спеціаліста, запевняють астрологи

Близнята

І хоча Близнята не боягузи, на відміну від інших вони надто переймаються зміною свого звичайного життя. Їх внутрішній світ не здатен сприймати сам факт війни, насильства, та несправедливості. Взагалі вони вразливі й чужий біль сприймають як свій. Близнята народжені для позитиву й безтурботності.

Раки

Раки навіть у мирний час у всьому бачать небезпеку. Вони остерігаються за безпеку свого життя та здоров’я близьких. Раки ніколи не ризикуватимуть з власної волі. Сумніви у них в крові. Найбільша проблема Раків у війну, вони нікому не хочуть говорити про свої реальні страхи, а від того страждають ще більше.

Козороги

Ті, хто не надто близько знайомі з Козорогами, навіть не помітять ту глибинну драму яка відбувається у їхньому серці. Вони з останніх сил підіймають настрій іншим і навіть заради адреналіну готові ризикувати. Але серцем вони не можуть прийняти жорстокості сучасних реалій. Особливо якщо самі вони нічим не можуть зарадити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень