«Польща прагне захопити Львів та Західну Україну під виглядом миротворчих військ НАТО», - Сєргєй Лавров

РФ озвучила свої власні мрії?

Глава МЗС країни-агресора різко відреагував на ініціативу польського уряду направити в Україну миротворчу місію НАТО або іншої міжнародної організації.

Про це повідомляє «Європейська правда» із посиланням на Onet.pl.

«Це демагогія, і НАТО зрозуміє, що вони повинні бути реалістичними», – стверджує Сергєй Лавров.

Які ж плани у Польщі щодо Львова?

Лавров додає:

«Якби це рішення було ухвалене, більшість миротворчих сил прийшла б з Польщі, і вона взяла б під свій контроль Західну Україну та Львів».

 

В такому випадку, додає російський міністр, поляки «затрималися б там надовго, і, можливо, це і є метою плану».

Нагадаємо, що віцепрем’єр уряду Польщі та голова партії «Право і справедливість» Ярослав Качинський під час візиту до Києва 15 березня запропонував направити в Україну миротворчу місію.

Ярослав Качинський

Згодом міністр оборони Польщі Маріуш Блащак на зустрічі міністрів оборони НАТО презентував проєкт створення миротворчої місії в Україні, але в США заявили, що присутність американських солдатів на території України лише продовжить війну.

Однак, уряд Польщі готується представити ідею миротворчої місії в Україні на саміті НАТО та на зустрічі Європейської ради.

https://youtu.be/m_3uP5fEnikПослухайте як пропагандисти Кремля ще раніше озвучували плани розчленувати Україну та віддати Львів і ЗУ -- Польщі

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень