Сьогодні росію помножать на нуль, - Клімкін про переговори США та Китаю

За його словами настав час домовитися про партнерство

У п'ятницю, 18 березня, президент США Джо Байден говоритиме з лідером Китаю Сі Цзиньпіном. З цього приводу висловився й ексочільник МЗС Павло Клімкін.

Сьогодні Байден поговорить з лідером Китаю Сі Цзиньпіном. Китайцям російська війна проти нас вже поперек горла.

 

Зростання цін на нафту та продовольство їм геть зовсім не подобається, вони від них залежні. Вони вражені невдачами російської армії, адже багато років китайські офіцери навчалися в російських військових академіях.

 

Але в Байдена непроста задача: Китай не хоче, щоб виграла Росія, але й боїться нашої спільної із Заходом перемоги. Якраз час домовитися про майбутнє партнерство між США та Китаєм. Без Росії, адже відносини з воєнними злочинцями нікому не потрібні.

 

Сьогодні день, коли Росію можуть помножити на нуль. Це буде не одразу, але буде. А відомі жарти про юані замість рублів вже не будуть анекдотами. Сміється той, хто сміється останнім. І це будемо ми!, - написав Павло Клімкін у своєму Телеграм-каналі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень