4 речі, які створюють безлад на кухні

Краще їх повикидати

Тріснутий чи надщерблений посуд

Посуд із подряпинами чи тріщинами є не лише непотрібним, а й небезпечним, якщо об нього випадково поранитися. Однак у багатьох з нас виникає спокуса залишити пошкоджений посуд, мовляв, ще знадобиться.

Знайте: ви просто себе обманюєте. Якщо ви придбайте новий набір посуду і почнете ним користуватися, то забудете про старий, який лежить у вашій шухляді. А може, ви вже це робили.

Одноразові або застарілі кухонні інструменти

Деякі кухонні інструменти чудово виконують свої функції, попри те, що вони у нас дуже давно. Та багато з них давно забуті лежать у шухлядах. Подумайте про користь цих предметів: чи є вона взагалі?

Експертка Джорджина Бернетт пропонує: «Перегляньте кожен предмет, перевірте, чи він працює, а потім подумайте, коли ви ним востаннє користувалися. Якщо ви не використовували інструмент протягом останнього року, то можете віддати його або, якщо він зламався, просто викиньте. Це звільнить місце для предметів, якими ви регулярно користуєтеся».

Протерміновані або жодного разу не використані спеції

«Ще один поширений винуватець захаращених кухонних ящиків – протерміновані або рідко використовувані спеції», – каже Фред Макгілл.

Їх дуже легко накопичити, але важко викинути. Насправді кожен з нас використовує лише кілька пачок приправ, усе інше – просто лежить і займає місце. Знайдіть час, щоб переглянути свою колекцію спецій. Ви не тільки звільните місце в шухляді, але й переконаєтеся, що ваша їжа буде найкращою на смак.

Пакет з пакетами

Ці пакети стирчать у різні боки і миготять розмаїттям кольорів. Мало того, що вони займають багато місця, так ще створюють ефект безладу і неохайності. Тому треба, як мінімум, перебрати ці пакети і залишити тільки найпотрібніші, а як максимум — акуратно скласти їх і сховати подалі з очей.

Джерело: 24tv.ua



Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень