Новий салат «Грибочки під Шубою». Дуже смачний, ситний і виходить багато
Приготуйте щось новеньке на святковий стіл
Пропонуємо вам приготувати альтернативу класичній Шубі. Це щось дійсно новеньке! Салат буде прикрасою на вашому столі на будь-яке свято.
Інгредієнти:
- Цибуля – 1 шт.
- Гриби – 300 г
- Морква відварна – 2 шт.
- Картопля відварна – 2-3 шт.
- Яйця відварені – 4 шт.
- Буряк відварний – 1 великий
- Рис відварений – 150 г
- Майонез – на смак
- Сіль, перець – на смак
Смажимо цибулю до прозорості. На окремій сковороді смажимо гриби поки вся вода з них не випарується. Солимо їх і з’єднуємо з цибулею. Тушкуємо цю масу приблизно 5 хвилин.
Відварену картоплю натираємо на великій терці прямо у форму та посипаємо сіллю і перцем. Змащуємо шар картоплі майонезом.
Викладаємо зверху шар грибів із цибулею. Зверху викладаємо варений рис та покриваємо все майонезом.
На великій терці зверху натираємо відварену моркву. Посипаємо сіллю та перцем і знову покриваємо шаром майонезу.
Зверху викладаємо натерті яйця і покриваємо їх майонезом.
Останній шар салату – варений буряк. Його також натираємо на великій терці. Накриваємо форму харчовою плівкою та відправляємо у холодильник на цілу ніч.
Наступного дня акуратно знімаємо форму, малюємо сіточку майонезом і прикрашаємо зеленю.
Смачного!
Джерело: gospodynka
Радіо Трек: НОВИНИ