Фірмовий салат Калейдоскоп: треба мінімум простих продуктів і виходить яскрава феєрія
Підійде на свята і застілля
Салат Калейдоскоп – незвичайна та яскрава страва для святкового столу. У цьому салаті, крім смаку, дуже важливе поєднання кольорів інгредієнтів. Нарізані продукти різних кольорів викладаються на круглу тарілку окремо, складаючи гарну ілюстрацію, схожу на картинку калейдоскопа.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 350 г
- Огірок – 2 шт
- Болгарський перець – 1 шт
- Консервована кукурудза – 200 г
- Зелена цибуля – 30 г
- Сметана – 250 мл
- Часник – 2 зубчики
- Сіль – на смак
- Чорний мелений перець – на смак
- Яйце куряче – 3 шт
- Молоко – 50 мл
- Сіль – 2 щіпка
Яйця вбийте в глибоку миску, влийте молоко, посоліть і збийте вінчиком до однорідності. З цієї суміші посмажте кілька млинців.
Потім наріжте їх смужками.
Огірки промийте, наріжте тонкою соломкою.
Солодкий перець очистіть усередині від насіння і прожилок, промийте, також наріжте соломкою.
Куряче філе відваріть і наріжте соломкою.
Викладіть всі продукти окремими секціями на тарілці і в центр покладіть сметанний соус.
Для нього змішайте сметану, подрібнений часник та спеції.
Салат подайте на стіл у такому вигляді, а потім перед гостями акуратно перемішайте.
Важливо!
Для цього салату варто брати широку тарілку і не викладати забагато продуктів, аби зручно було перемішувати. Якщо вам треба більше салату, краще розділіть на дві тарілки і спочатку гостям подайте одну, а потім іншу.
Джерело: gospodynka
Радіо Трек: НОВИНИ