Їх зʼїдають за секунди! Млинці «Тірамісу» - це найсмачніші млинці, які ви куштували
Потіште своїх гостей
Млинці люблять багато українців, але досвідчені господині щоразу придумують рецепти, які роблять просту страву оригінальною. Зокрема, такими є млинці Тірамісу.
Обов’язково спробуйте цей рецепт, рідні будуть в захваті!
Інгредієнти:
Для млинців:
- 250 г – борошна
- 30 г – цукру
- 10 г – ванільного цукру
- 30 г – какао
- щіпка солі
- 3 – яйця
- 50 мл – вершкового масла
- 300 мл – молока
- 200 мл – води
Крем:
- 200 г – маскарпоне
- 150 г – вершків (жирність не менше 30%)
- 50 г – цукрової пудри
Додатково:
- 13-15 шт. – печива савоярді
- 200 мл – кави
- 2 ч. л. – цукру
- какао – для посипання
Змішуємо сухі інгредієнти для приготування млинців. Потім додаємо яйця, розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Поступово доливаємо молоко, перемішуємо, щоб не утворювались грудочки. Потім доливаємо воду.
Смажимо млинці на краплі олії.
Готуємо крем.
У миску додаємо холодне маскарпоне, холодні вершки і цукрову пудру. Все збиваємо блендером.
На млинці розмащуємо крем тонким шаром. Заварюємо міцну каву і додаємо до неї цукор. Занурюємо печиво у каву на декілька секунд та викладаємо на млинець.
Закручуємо млинці. Ставимо їх на 2 години у холодильник.
Коли млинці настояться, посипте їх какао.
Потім розрізаємо навпіл та подаємо до столу!
Джерело: gospodynka
Радіо Трек: НОВИНИ