Багатьма забутий рецепт, а дарма! Мама такі пиріжки вам точно часто готувала
Їх можете приготувати й ви!
М’які, ніжні і дуже смачні картопляні биточки, або як їх ще називають – зрази. Вони дуже бюджетні і завжди усім смакують.
Інгредієнти:
- Сир зернистий – 250 г
- Яйце куряче – 1 штука
- Картопля – 250 г
- Сіль – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 100 г
- Соняшникова олія – для смаження
У тарілку викладаємо сир, розбиваємо яйце та збиваємо за допомогою блендера до однорідної консистенції.
У чисту тарілку викладаємо відварену картоплю, додаємо сіль і розминаємо товкачем.
Викладаємо до картоплі сирну суміш і перемішуємо лопаткою.
Всипаємо борошно і перемішуємо.
Формуємо невеликі коржики і обвалюємо в борошні з усіх боків.
Викладаємо на розігріту сковороду зі олією і обсмажуємо з обох боків на середньому вогні до золотистої скоринки.
Подаємо до столу зі сметанкою і смакуємо.
За бажанням можна додати будь-яку начинку – фарш, лівер, квасолю чи навіть подрібнені сосиски.
Джерело: gospodynka
Радіо Трек: НОВИНИ