Розкрили секрет борщу, з яким страва виходить ідеальною

Багато кухарів допускають помилку

Борщ – головна страва української кухні. Є безліч секретів, які використовують досвідчені господині, аби борщ вийшов вдалим. Проте дехто ніколи не може зварити правильний борщ, а все через помилку, інформує Ukr.Media.

Виявляється, овочі в бульйон треба додавати в строго визначеному порядку.

 

Спочатку необхідно додавати картоплю і лише за 15 хвилин — капусту.

Картопля в кислому середовищі вариться довше. Якщо ми додамо спочатку капусту, то вона перетвориться на кашу, а картопля залишиться сирою.

Засмажку і буряк слід класти наприкінці.

За десять хвилин до закінчення варіння додати лавровий лист, а потім його забрати. Інакше пряність віддасть забагато ефірних олій та переб'є смак борщу. Солити борщ треба перед завершенням приготування.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень