

Багато кухарів допускають помилку
Борщ – головна страва української кухні. Є безліч секретів, які використовують досвідчені господині, аби борщ вийшов вдалим. Проте дехто ніколи не може зварити правильний борщ, а все через помилку, інформує Ukr.Media.
Виявляється, овочі в бульйон треба додавати в строго визначеному порядку.
Спочатку необхідно додавати картоплю і лише за 15 хвилин — капусту.
Картопля в кислому середовищі вариться довше. Якщо ми додамо спочатку капусту, то вона перетвориться на кашу, а картопля залишиться сирою.
Засмажку і буряк слід класти наприкінці.
За десять хвилин до закінчення варіння додати лавровий лист, а потім його забрати. Інакше пряність віддасть забагато ефірних олій та переб'є смак борщу. Солити борщ треба перед завершенням приготування.
Радіо Трек: НОВИНИ
«Коли на трон зійде восьмий»: що казала Ванга про закінчення війни в Україні
Чи щасливий ваш рік народження? Остання цифра розкаже про все
У кого ще залишилися долари: українців попередили про обмін валют
Які номери квартир притягують багатство та щастя, а які - бідність?
Як насправді звати жінку, яка народила сина Олегу Виннику
Запечена картопля на вечерю в пакеті за 5 хвилин: секрет найшвидшої способу приготування
Що робити з листям, яке опало з горіха: порада на мільйон
Салат «Міністерський». Всього 4 інгредієнти, а такий смачний
Пергамент прилип до випічки: як швидко та акуратно його відділити і врятувати ситуацію? (ФОТО)
Як мити автомобіль взимку: прості правила, щоб не зіпсувати кузов машини
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415