Розкрили секрет борщу, з яким страва виходить ідеальною
Багато кухарів допускають помилку
Борщ – головна страва української кухні. Є безліч секретів, які використовують досвідчені господині, аби борщ вийшов вдалим. Проте дехто ніколи не може зварити правильний борщ, а все через помилку, інформує Ukr.Media.
Виявляється, овочі в бульйон треба додавати в строго визначеному порядку.
Спочатку необхідно додавати картоплю і лише за 15 хвилин — капусту.
Картопля в кислому середовищі вариться довше. Якщо ми додамо спочатку капусту, то вона перетвориться на кашу, а картопля залишиться сирою.
Засмажку і буряк слід класти наприкінці.
За десять хвилин до закінчення варіння додати лавровий лист, а потім його забрати. Інакше пряність віддасть забагато ефірних олій та переб'є смак борщу. Солити борщ треба перед завершенням приготування.
Радіо Трек: НОВИНИ