Розкрили секрет борщу, з яким страва виходить ідеальною

Багато кухарів допускають помилку

Борщ – головна страва української кухні. Є безліч секретів, які використовують досвідчені господині, аби борщ вийшов вдалим. Проте дехто ніколи не може зварити правильний борщ, а все через помилку, інформує Ukr.Media.

Виявляється, овочі в бульйон треба додавати в строго визначеному порядку.

 

Спочатку необхідно додавати картоплю і лише за 15 хвилин — капусту.

Картопля в кислому середовищі вариться довше. Якщо ми додамо спочатку капусту, то вона перетвориться на кашу, а картопля залишиться сирою.

Засмажку і буряк слід класти наприкінці.

За десять хвилин до закінчення варіння додати лавровий лист, а потім його забрати. Інакше пряність віддасть забагато ефірних олій та переб'є смак борщу. Солити борщ треба перед завершенням приготування.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень