Три фрукти, які люблять ваше серце: треба їсти щодня 

Вони доступні цілий рік 

Для підтримки здоров'я серця в раціоні повинні бути не тільки насичені жирними кислотами омега-3 продукти, але і певні фрукти. Добре на стан серцево-судинної системи впливають три фрукти. Якщо регулярно включати їх у раціон, то можна забути про позапланові візити до кардіолога.

Для здоров'я серця обов'язково потрібно споживати авокадо. Він якраз й містить поліненасичені жирні кислоти, як, наприклад, у рибі або олії. Також авокадо містить багато калію. Він є одним з основних елементів живлення серцевих м'язів.

Крім цього, при регулярному вживанні авокадо приведе в норму водно-сольовий обмін, що сприяє зниженню артеріального тиску.

Авокадо містить безліч інших корисних для здоров'я елементів — вітаміни групи В, мідь, залізо, цинк.

Ще один фрукт, який дуже «любить» серце, — це грейпфрут. У цьому цитрусі є вітаміни P, С, D і B1. Вони здатні укріпити кровоносну систему, в тому числі покращують еластичність судин.

Корисні для серця та звичайні яблука. У них багато клітковини, калію, пектину та вітамінів, які знижують рівень «поганого» холестерину.

Фахівці рекомендують з'їдати щонайменше одне яблуко на день.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень