Три цілющі властивості: Як музика впливає на організм людини

Ви будете здивовані

Численні дослідження вчених з Гарвардського університету доводять, що музика позитивно впливає на людський організм. Ще колись стародавня грецька, китайська, індіанська та африканська культури вважали мелодію цілющою. Тепер це можна підтвердити дослідженнями.

Полегшує біль

Незалежно від того, болить у вас спина чи суглоби, увімкніть класичну музику упродовж дня. Дослідження 2022 року, опубліковане у журналі Science, стверджує, що таким чином можна зменшити больові відчуття.

Покращує здоров'я серця

Весела мелодія не лише піднімає настрій. Дослідження показали, що ті, хто слухав веселу музику протягом 30 хвилин щодня, демонстрували ознаки покращення стану судин.

Вчені з Гарварду стверджують, що мозок обробляє звуки в тій самій області, яка регулює серцебиття та дихання, підбадьорливі звуки можуть сповільнити частоту серцевих скорочень.

Регулює харчування

За вечерею спробуйте послухати улюблені пісні. Дослідження, проведені у 2021 році, показали, що прослуховування джазової музики в повільному темпі спонукало учасників до вибору здоровішої їжі.

Також повільні пісні можуть допомогти їсти повільніше. Це сприяє покращенню травної системи.

Джерело: Мета 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень