Тренажери та бруси: в інклюзивно-ресурсний центр на Рівненщині купили нове обладнання (ФОТО)

У Радивилові

Фото із сайту Рівненської ОДА

Тренажерами, ортопедичними пристроями та реабілітаційними брусами поповнили залу лікувальної фізкультури Радивилівського інклюзивно-ресурсного центру.

Ортопедичний пристрій призначений для інтенсивних занять з тими, в кого діагностовано неповний параліч нижніх кінцівок.

 

Реабілітаційний тренажер дозволяє залишатися в русі дітям, які потребують активності при обмежених фізичних можливостях.

 

А бруси універсальні будуть застосовуватися для навчання ходьбі під час реабілітації хворих на ДЦП та дітей із хворобами опорно-рухового апарату, розповів вчитель-реабілітолог Ігор Мирончук.

Фото із сайту Рівненської ОДА

Крім того, у центрі зробили ремонт, встановили нові віконні блоки, замінили покриття підлоги, а також провели оздоблювальні роботи внутрішніх стін.

Зробили це коштом обласного та місцевих бюджетів сусідніх громад рамках щорічного обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад.

Фото із сайту Рівненської ОДА

Запрацював інклюзивно-ресурсний центр у ще торік у лютому. І за цей час, як говорять місцеві жителі, став ефективним реабілітаційним простором.

Інклюзивно-ресурсний центр відвідують діти з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років, які проживають на території Радивилівської, Крупецької та Козинської громад.

Фото із сайту Рівненської ОДА

На заняття в центр приходить близько двох десятків особливих діток. Ці діти є дуже чутливими до реалій сучасного життя, і саме всестороння допомога, належний педагогічний супровід дасть їм можливість краще адаптуватися в соціумі – розповіла директора ІРЦ Наталія Кошельник.

Джерело: сайт Рівненської ОДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень