Мама змушена працювати ночами: трансплантація нирки життєво необхідна підлітку зі Здолбунова (ФОТО)

Рідні й близькі благають про допомогу

Учень 10 класу Здолбунівської гімназії Дмитро Якубець вже третій рік навчається на індивідуальному плані. Так склалося, оскільки хлопець потребує термінової пересадки нирки за кордоном.

Діма хворіє з дитинства. Він змалечку знає, що таке лікарня, і вже двічі переносив операції на серці. Під час чергового планового обстеження лікарі виявили проблеми з нирками. Кілька місяців лікування не дали результату, Дмитрові ставало все гірше і гірше.

Батьки зібрали кошти та поїхали на консультацію до медиків у Німеччину. На жаль, лікарі не сказали нічого втішного, лише підтвердили, що Дмитрові необхідна пересадка нирки. В Україні провести таку операцію неможливо, а найдешевшим хірургічне втручання буде у Білорусі - 60 000 Євро.

Лікування складне, бо існує ризик повторного зараження, кажуть медики. І ще з десяток тисяч євро мамі порадили мати при собі, бо невідомо у скільки обійдеться реабілітація. Це неосяжна сума для родини Дмитра. 

Його мама вже пішла на підробіток вночі на таксі і подала документи на допомогу у міністерство охорони здоров'я. Чиновників збентежило, що Тетяна (мама Дмитра) зареєстрована як підприємець. Але поки офіційно не відмовили і запросили на комісію, яка засідатиме орієнтовно 17 січня. Члени комісії й вирішать, чи надавати гроші родині. Про яку суму йдеться - Тетяні Якубець поки невідомо. 

Батьки і рідні Дмитра просять небайдужих про допомогу.

Картка Приватбанку:

5167 9855 6118 3732 (гривня)

5168 7427 2368 5016 (євро)

Якубець Тетяна Миколаївна (мати Дмитра)

Тел. +38 067 336 78 51

[media=133809] [media=133807] [media=133808]

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень