ТОП причин, чому українці не отримують квитанції за газ

У компанії Нафтогаз озвучили найпоширеніші з них

Періодично чимало українців жаліються, що не отримують паперову квитанцію за газ. Люди, можуть навіть не знати скільки їм треба оплатити за місяці, чи контролювати ситуацію зі своїм рахунком. 

98% побутових споживачів в Україні обслуговує Нафтогаз. Вони пояснили, чому трапляється так, що люди не отримують паперових квитанцій. Зазвичай паперова квитанція приходить поштою споживачам після 20 числа.

Відсутність платіжки у компанії пояснюють такими причинами:

  • споживач має переплату за газ;
  • споживач сплатив платіжку до 12 числа;
  • споживач вибрав інший варіант розрахунку за газ.

Якщо всі названі причини не підходять, потрібно зв’язатися з Нафтогазом для з’ясування неотримання платіжки. Це можна зробити, зв’язавшись із компанією в соцмережах та залишивши свою адресу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень