Всі облгази Фірташа тепер належать державі

Нафтогаз закінчив інтеграцію газорозподільних підприємств

Вчора Група Нафтогаз повідомила, що успішно завершила планову інтеграцію газорозподільних компаній. Під управління національної компанії перейшли ще чотири підприємства. Це «Тисменицягаз» на Івано-Франківщині, «Коростишівгаз» на Житомирщині, а також «Луганськгаз» і «Мелітопольгаз». Два останні знаходяться на тимчасово окупованих територіях, тому операційний менеджмент здійснюватиметься вже після деокупації.

Тепер у складі Групи Нафтогаз працюють 27 газорозподільних підприємств.

 

Зауважимо, що для клієнтів інтегрованих міськ- і облгазів особові рахунки та тарифи на послуги розподілу не зміняться.

Паралельно облгази трансформують у філії «ГАЗМЕРЕЖІ» – національного оператора газорозподільних мереж. Станом на початок грудня 2023 року в Україні працюють уже 17 філій «ГАЗМЕРЕЖІ» – 14 обласних і 3 окремих міських.

Національний оператор доставляє газ споживачам у Кіровоградській і Харківській областях, місті Харків, місті Дніпро та Дніпровському районі, місті Кривий Ріг і Криворізькому районі, а також у Київській, Житомирській, Львівській, Дніпропетровській, Вінницькій, Сумській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Миколаївській, Волинській, Черкаській і Чернігівській областях.

Джерело: ГазПравда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень