Нові суми за доставку газу платитимемо вже з січня  

Це залежить від того, скільки газу ви спожили у 2023 році 

У квитанціях за доставлення газу приходитимуть нові суми. Вони залежать від об'єму споживання газу у 2023 році, у період  від 1 жовтня 2022 року до 30 вересня 2023 року.  

Таким чином, якщо продовж газового року споживання газу було меншим, ніж за попередній період, то цьогоріч платити за доставлення газу можна менше. І навпаки — якщо обсяги споживання збільшились, що і платити доведеться більше. 

Для того, щоб дізнатися, скільки треба буде платити за доставлення (розподіл) газу, потрібно взяти загальний обсяг споживання за минулий газовий рік та помножити на тариф, встановлений для вашої області. 

Далі цей результат треба поділити на 12 (кількість місяців у році). І таким чином можна дізнатися, яку суму доведеться платити щомісяця за розподіл газу. 

Джерело:  pmg.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень