ТОП найшкідливіших продуктів для нирок

Пропри те, що більшість вважає шкідливою жирну та смажену їжу, щодо нирок список куди серйозніший

Фрукти

Потрібно бути уважним із вживанням бананів та авокадо. Надлишки калію виводяться з організму так само складно, як і сіль. Це позначається на роботі нирок, може стати причиною проблем у роботі серця та спричинити м'язові спазми.

Солоні продукти

Велика кількість солі в їжі змушує працювати нирки на межі можливостей, щоб виводити надлишки, які накопичилися. Про нирки слід подумати любителям домашніх солінь, швидкоїжі та напівфабрикатів.

М'ясо

Зовсім відмовлятися від м'яса ніхто не примушує. Важливо лише нормувати його кількість. Зловживання м'ясом створює складності при травленні тваринного білка. У результаті може виникнути навантаження на нирки, що може призвести до утворення каменів у нирках.

Алкоголь

Після його вживання нирки знову ж таки працюють у посиленому режимі, щоб вивести з організму токсини. Але при цьому речовини, що залишаються після розкладання етанолу, можуть нашкодити ниркам, спричинивши хронічну ниркову недостатність.

Молоко

Надлишки молочної продукції підвищують ризик розвитку сечокам'яної хвороби.

Масло

Продукти, що містять багато жирів і холестерину, негативно впливають на серцево-судинну систему та нирки.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень