ТОП-7 речей, про які розумні жінки ніколи не розкажуть стороннім

Візьміть собі на замітку!

Є речі, які розумні жінки не розповідатимуть іншим людям. Ні, це не особисті скелети в шафі, нічого такого, але це те, що допоможе вашій репутації та стосункам:

Ваші комплекси щодо своєї зовнішності

Навіть у ідеальної знайдеться якась зморшка або родимка, яку вона хотіла б прибрати. Однак, розумні жінки ніколи не акцентують увагу на своїх уявних недоліках.

Вони знають, що це не допоможе їх позбутися, а тільки приверне до них ще більше уваги. Натомість вони підкреслюють свої переваги і вміло їх демонструють.

Усі подробиці стосунків

У понеділок ви щасливі, у вівторок «з вас уже вистачить», у середу «все складно», але пристрасний поцілунок та гаряча ніч у четвер довели, що все гаразд. І ось уже у п’ятницю ви знову закохані.

Для вас це добре, але коли ви все це розповідаєте своїм друзям, вони схильні фокусуватися тільки на поганому, і тим самим ви применшуєте свої стосунки та псуєте репутацію вашої пари.

Кількість чоловіків, із якими ви переспали

Тут немає правильної відповіді, тому просто будьте дорослими людьми. За однією цифрою не можна судити. Все відносно.

Що ви можете зробити краще

Не потрібно говорити іншим, що ви можете зробити щось краще, навіть якщо ви просто хочете допомогти. Дозвольте людям самим постаратися – це буде ввічливо та правильно.

Ваша думка про сім’ю та друзів чоловіка

Якщо тільки вони не зовсім небезпечні й неповажні, нема потреби ділитися своїми особистими конфліктами з кимось важливим для вашого чоловіка. Якщо йому доведеться робити вибір, швидше за все він буде не на вашу користь.

Джерело: Затишок 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень