Можуть бачити більше за інших: 5 «містичних» жіночих імен

Ці жінки - трішки відьми

”Усі жінки - відьми” - так називається один із найпопулярніших серіалів минулих років.

В Україні сьогодні не зустріти Прю, Фібі чи Пайпер, але є й інші імена, які найчастіше належать жінкам, які мають відношення до магії.

Мая

Ці жінки можуть бачити значно більше, ніж інші люди. Це ім'я перекладається як "пристріт« або »ілюзія". Езотерики вважають, що це ім'я наділяє жінок магічними здібностями.

Веста

Це ім'я стародавньої богині домашнього вогнища, яке символізує жрицю, що перетворює силу та енергію духовного світу на матеріальний. Тому немає нічого дивного в тому, що дівчаток із цим ім'ям часом вважають маленькими відьмами.

Ольга

Походження цього популярного та дуже гарного імені вказує на владність. Доля Ольги керується божественними силами згори.

Діана

Походження цього імені сягає корінням в римську міфологію, де багато легенд пов'язані з Діаною, богинею місяця і полювання. Ці жінки відрізняються особливим шармом, який притягує сильну стать, немов магніт.

Февронія

«Променистість». Здавна жінки з цим рідкісним і неймовірно красивим ім'ям вважалися розумними, ніжними, такими, що відрізняються чистим серцем і неймовірною інтуїцією.

Раніше ми писали про 6 жіночих імен, які «правлять світом». 

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень