7 почуттів, які допоможуть зрозуміти, що людина вам зовсім не підходить

Зверніть увагу на ці деталі

Як зрозуміти - «моя» чи «не моя» це людина? Орієнтир, на який можна спиратися, все ж таки є. Це ваші почуття. Саме по тому, як ви почуваєтеся поруч із цією людиною і можна судити про те, наскільки вона вам підходить. 

Настороженість, тривога

Це сигнал про те, що щось не так, але що саме - поки незрозуміло. Начебто ви перебуваєте в очікуванні каверзи, не впевнені в людині, не довіряєте їй. Вона не видається вам зрозумілою і надійною... Ви не поспішайте ділитися потаємним, показувати свою слабкість, уразливість, недосконалість. Не ділитесь чимось важливим для вас.

Напруга

Ви почуваєтеся скуто поруч із людиною, невільно. Докладаєте зусиль, щоб тримати себе в руках, контролюєте та не дозволяєте собі зайвого. Це сигнал про неможливість розслабитися у її присутності та бути собою.

Страх

Ви не почуваєтеся в безпеці поряд із нею. Можливо, цей страх викликаний поведінкою щодо вас чи інших людей. Якщо ви помічаєте, що людина дозволяє собі образи на вашу адресу, любить вичитувати чи вчити життя, не поважає, намагається обмежувати вашу свободу, то це 1000% не «ваша людина». Тому що здорові та щасливі стосунки з токсичною людиною - не реальні за визначенням.

Нудьга

Виникає у стосунках, коли немає спільних інтересів чи культурний та інтелектуальний рівень надто відрізняються. Сюди можна віднести різне почуття гумору. Нудьга говорить про те, що ваш інтерес з цим партнером не задовольняється.

Незручність, недоречність, сором

Ви відчуваєте, ніби робите щось не так і з вами щось не в порядку, не дотягуєте до свого партнера. Або ж навпаки.

Роздратування, агресія

Ці почуття можуть виникати в різних випадках: або партнер порушує ваші межі, або ви відчуваєте якусь небезпеку від нього, або не приймаєте його таким, яким він є. Все це говорить не на користь «вашої» людини.

Самотність

Проявляється у тому, що немає контакту з людиною, відсутня емоційна близькість. Це та сама самота вдвох. Коли людина начебто поруч, але вона не розуміє вас, ви не почуваєтеся значущою та цінною для партнера.

Джерело: Затишок 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень