Сльози, біль та страждання: Жіночі імена, які притягують біди

Ці жінки страждають все життя

Вважається, що ім'я людини впливає на її життєвий шлях. Якщо для одних воно стає оберегом, дороговказною зіркою і робить долю легкою та радісною, то деякі інші імена притягують до своїх володарів біди та завдають страждань.

Жіночі імена, які притягують до своїх власниць неприємності

 

Тетяна

Власниці цього імені прагнуть ідеалу, вони чудові господині, дружини та друзі по життю. Ось тільки по-справжньому щасливими вони бувають рідко. Наодинці з собою Тетяни плачуть і часто незадоволені своєю долею. По-справжньому щаслива вона може бути лише у відносинах з терплячою людиною, яка розуміє.

Тамара

Тамари мають величну вдачу, а часом вони відрізняються відповідальністю. Власниці цього імені хочуть усіх контролювати, можливо, через це не завжди складається їхнє особисте життя. На старості Тамара зазвичай залишається одна, через що дуже страждає.

Діана

З юних років усі Діани дуже вразливі та чутливі натури. Це їхня слабка сторона, через яку їх дуже легко зачепити та вивести з рівноваги. Як правило, сама за себе постояти Діана не може. Їй життєво необхідний надійний захисник, але трапляються егоїсти. Діана часто грає роль жертви і навіть звикає до неї. 

Раніше ми писали про власниць жіночих імен, які будуть щасливими все життя. 

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень