Гарні, але нещасливі: 5 жіночих імен, власниці яких мають важку долю

Ці жінки не мають особистого щастя

Ім'я накладає відбиток на характер і долю людини. Деякі обіцяють своїм власницям щасливе життя, а інші роблять їх привабливими, але нещасливими.

Аліна

Найчастіше ці дівчата яскраві та привабливі, їм властива ніжність та жіночність. Однак Аліна - бунтар, який схильний ставити все під сумнів і йти наперекір загальноприйнятим правилам. Ці жінки часто не дають шансу гідним чоловікам і залишаються на самоті.

Віра

Ці жінки – мрійниці, які у всьому прагнуть ідеалу. У стосунках це дуже шкодить їм. Прагнучи до того, щоб усе було як у романтичному фільмі, Віра мучить партнера претензіями та вимогами. У результаті вона не тільки не досягає бажаного, а й втрачає те, що є.

Євгенія

Це «чоловіче» ім'я надає своїй володарці рішучості та цілеспрямованості. Євгенія ставить цілі і досягає їх, а ось в особистому житті така наполегливість грає злу роль. Вона просто пригнічує свого чоловіка і зрештою залишається одна - тому що будь-якому з них часом хочеться бачити поряд тендітну дівчину, а не жорсткого командира.

Христина

Власниці імені дуже перебірливі у виборі партнера. Вони шукають ідеального чоловіка, не прощаючи навіть найменшої невідповідності еталона. Христина половину життя проводить у пошуках, але, на жаль, так і не знаходить собі пару, тому що ідеальних людей – ані чоловіків, ані жінок – не існує.

Тамара

Характер цих жінок зроблено зі сталі, вони точно знають, чого хочуть. Основний прояв Тамари до свого партнера – вимогливість. Він повинен підлаштовуватися, розвиватися, добре заробляти та багато чого ще. У результаті чоловік просто втомлюється відповідати очікуванням володарки імені та йде - або зовсім, або в себе.

Раніше ми розповідали про власниць 5 жіночих імен, які виглядають ангелами, проте всередині - диктаторки. 

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень