Виглядають ангелами, проте всередині - диктаторки: імена жінок, яких чоловікам слід боятися

Не ті, за кого себе видають

Вибираючи ім'я для доньки, можна зупинитися на чомусь незвичайному, а можна – визначити долю дівчини.

5 імен, володарки яких є тиранками під виглядом ангелів

Вероніка

М'яка тиранія цих дівчат проявиться у коханні та ніжності. Їхнім партнерам доводиться стикатися з нескінченним сюсюканням і тисканням і, що найнеприємніше, - нагадуваннями про їхню дурість і нездарність.

Людмила

Про цих жінок говорять так – самі собі на думці. Вони постійно виконують власні забаганки руками другої половинки, вселяючи партнерові думку, що він сам хотів цього.

Ярослава

Жінки з цим ім'ям ховатимуть намір отримати над чоловіком контроль під виглядом турботи та ніжності. При зближенні вони все частіше цікавитимуться його справами та планами, доки не стане контролювати кожен міліметр його життя.

Віра

У цих жінок зазвичай завищені вимоги до інших людей, особливо своїх обранців. Вже на першій зустрічі вони розмірковуватимуть, чи вдасться «підігнати» чоловіка під свої ідеали. У цьому випадку він втратить свободу вибору у всьому.

Оксана

Ці жінки у стосунках беруть роль вчительки чи мами. Вони будуть прагнути зробити обранця «зручним» для себе, при цьому маскуючи всі свої маніпуляції користю для нього самого. Вони люблять повторювати чоловікові, що без них він би нічого не досяг і без неї він ніхто.

Раніше ми писали про власниць 5 жіночих імен, які полюбляють поводити себе грубо.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень