Чоловіки просто шаленіють: 5 жіночих імен, які зводять сильну стать з розуму

Секрет – вдало поєднанні звуки

Імена впливають на характер та долю людини. Деякі роблять жінок неймовірно привабливими для чоловіків.

Секрет – у вдалому поєднанні звуків.

Езотерики стверджують, що протилежну стать притягують імена в яких є звуки «л», «м», «н».

Анна

Ці жінки дивним чином поєднують у собі силу та крихкість. Власниці імені стають вірними дружинами, добрими господинями та відповідальними матерями, не втрачаючи при цьому своєї чарівності.

Анжеліка

Ім’я несе заряд загадковості та таємничості. У характері цих жінок є частка меланхолійності, вони занурені всередину себе, де прихований цілий Всесвіт. Анжеліка має гострий розум, вона прониклива та інтригує чоловіків своєю скритністю.

Олена

Ці жінки наділені силою, але їм більше до вподоби бути слабкими, поряд із сильним чоловіком. Проте якщо партнер слабкий, Олена візьме на себе роль його матері. Власниця імені дбайлива і дарує близькій людині багато тепла, при цьому залишаючись непередбачуваною.

Лілія

Ці дівчата – справжній магніт для чоловіків з юних років. Ім’я додає ніжності, кокетства та справжньої майстерності у мистецтві флірту. Лілія має чарівність, оптимізм і прекрасне почуття гумору.

Юлія

Юлія наділена природною чарівністю та витонченістю. При цьому вона ґрунтовна, прониклива та справедлива. Ці жінки розумні й можуть підтримати будь-яку розмову. Їх характер поєднує у собі м’якість і загадковість, що манить чоловіків.

Раніше ми розповідали про 10 жіночих імен, у яких щастя, фортуна та достаток в крові. 

Джерело: newsyou.info

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень