ТОП-4 речі, які чоловіки ніколи не зможуть пробачити своїм жінкам

Не допускайте таких помилок, якщо не хочете втратити свою другу половинку

Чоловіки жінкам прощають дуже багато речей і часом готові ставитися до них поблажливо. Але є чотири пункти, які чоловіки ніколи не зможуть пробачити своїм жінкам. 

Зрада

Існують сім'ї, де таку ситуацію змогли подолати, але це – поодинокі випадки. Найчастіше чоловіки не можуть пробачити жінці зраду. І це може бути не тільки фізична зрада, а й душевна чи сердечна.

Для чоловіків зрада - не просто зрада, а чіткий сигнал, що жінці він байдужий і всі стосунки між ними, почуття і пристрасть - лише ілюзія. Це справді удар нижче пояса.

 

Приниження

Якщо жінка принижує чоловіка і робить ще й привселюдно – це буде образою практично на все життя. Чоловік за природою здобувач та завойовник, його функція – захищати, оберігати. І якщо у відповідь він отримує приниження, то пробачити це не зможе.

Відмова

Найбільший страх будь-якого, навіть найвпевненішого в собі чоловіка, це – відмова. Відмова може бути в сексуальній близькості або від спільних стосунків в принципі. Для чоловіків відмова в чомусь асоціюється для нього з тим, що він невдаха. 

Порівняння

Ще одна ситуація, за якої чоловіки не зможуть пробачити жінці – це порівняння з іншим чоловіком. Особливо невдале. Чоловік для коханої жінки має бути єдиним і неповторним, найкращим на всьому білому світі. І докази, що це не так – сильно ображають чоловіка.

Раніше ми розповідали про ТОП-9 ознак психологічної в'язниці та як зрозуміти, що ви в ній опинилися. 

А також писали про чоловічі риси характеру, які зруйнують навіть найміцніші стосунки. 

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень