Будуть рахувати копійки до кінця життя: власники цих трьох імен не вміють заробляти

Для них жити безбідно - недосяжна мрія

Комусь на долі написано, що вони будуть успішними й багатими, якщо докладуть зусиль, а для декого жити безбідно - недосяжна мрія, попри всю працьовитість.

Астрологи назвали чоловічі імена, власники яких не вміють заробляти та примножувати гроші.

Владислав

Владислави можуть отримувати непогану зарплату, але через їхню надмірну щедрість та безвідмовність їм не вдається відкладати гроші чи інвестувати їх. З роками таким чоловікам стає все важче заробляти стільки грошей, щоб хоча б забезпечити своє життя.

Олексій

Сором'язливий Олексій має, на диво, чудові лідерські риси й може працювати успішним менеджером. Але як тільки цей чоловік обере собі місце роботи й почне отримувати  нормальну зарплату, то ні за що в житті не вибереться зі своєї зони комфорту. Унаслідок цього зупиниться у професійному розвитку та з часом втратить кар'єрні можливості.

Михайло

Найгірша риса характеру Михайла - це непостійність. Чоловік з цим ім'ям постійно змінює роботу, шукає найкращу зарплату, не затримується на одному місце довше, аніж на кілька місяців. Зрештою така поведінка призводить до того, що Михайло залишається ні з чим.

Раніше ми писали про власниць 4 імен, яким дуже важко догодити. 

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень