Всього 5 імен, до яких завжди липнуть гроші

Фортуна повернута до них обличчям

Багато хто з нас наполегливо працює все життя, щоб заробити не бажане. Є й інший тип людей, яким завжди щастить. Такі щасливчики долі мають великі суми грошей та легко ними розпоряджаються.

Які жіночі імена мають грошовий успіх

 

Тетяна 

Багато Тетян вміють витягувати з будь-якої ситуації користь для себе. Жінки з такими іменами мають успіх і їхні мрії збуваються. Вони вміють грамотно розпоряджатися своїми грошима та частенько допомагають іншим.

Катерина 

До жінок з ім'ям Катерина гроші пливуть прямо в руки. Катерини дуже вміло користуються своїм упертим характером та мають великий заробіток. Дівчата з таким ім'ям без особливих проблем витрачають гроші, при цьому мають більше. 

Олена 

Олени не люблять витрачати багато грошей просто так, хоча мають небувалий успіх та достаток. Завдяки своєму характеру, економії та впертості, вони мають в 10 разів більше за інших.

Оксана

Перевага над іншими та легкість у розв'язанні питань завжди має успіх. Високий інтелект та ділове спілкування з людьми дозволяє цим жінкам мати великі доходи. Вони багато працюють та отримують хорошу грошову винагороду.

Ольга 

Легкість до життя приносить для Ольги великі гроші. Щоб заробити велику суму, вони готові піти на все. Успіх полягає в умінні ризикувати та плідно працювати, тому такі жінки завжди мають у своєму гаманці гроші.

Раніше ми писали про власниць 4 імен, яким дуже важко догодити. 

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень