Можуть прожити до 100 й більше років: власники цих 4 імен — справжні довгожителі

Володарі цих імен доживають до глибокої старості

Науковці стверджують, що є імена, володарі яких доживають до глибокої старості. Згідно з проведеним дослідженням, найчастіше зустрічаються такі імена у довгожителів: Мойсей, Ілля, Ганна та Марія.

Мойсей

Під час аналізу вчені найчастіше натикалися на стародавнє чоловіче ім'ям Мойсей. У перекладі означає «син», «дитя». Характерна риса Мойсеїв - гострий розум, мудрість, інтуїція, яка дозволяє їм уникати бід та нещасть.

Ілля

У списку довгожителів - чоловіки з ім'ям Ілля. У перекладі воно означає «Мій Бог – Господь». Підмічено, що володарі такого імені теж вирізняються мудрістю, легкістю, оптимізмом.

Вони вміють радіти кожному новому дню, а проблеми не беруть близько до серця. Все це, очевидно, дозволяє доживати Іллі до щонайменше сотні років.

Ганна

Згідно з дослідженням, серед жінок-довгожительок найчастіше зустрічалось ім'я Ганна. Цікаво, що власниці такого імені немов народжені «у сорочці». Їм часто щастить, вдається все, за що беруться. Все це дозволяє жити легко, безтурботно та дуже довго.

Марія

Ще одне популярне жіноче ім'я серед тих, хто доживає до глибокої старості - Марія. Це ім'я пов'язане із таємницею, загадкою, вічністю. Можливо, тому що це сакральне ім'я, адже має біблійне походження. Саме так звали матір Ісуса Христа.

Раніше ми писали про 4 імені найдурніших чоловіків, з якими навіть немає про що поговорити.  

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень