Чому зрілі жінки притягують молодих чоловіків, як магніт: Пояснення психолога

Тлумачення цікавого феномена

Психологи пояснили феномен - стосунки між зрілою жінкою та молодим чоловіком. Якщо раніше таких вікових мезальянсів соромилися, то зараз звичаї стали вільнішими.

Але чим же керуються чоловіки, коли вибирають собі до пари жінку старшого віку? Фахівці кажуть, що тому є кілька пояснень. 

Самодостатність

У шлюбі з молодою жінкою чоловік часто обтяжений почуттям боргу. Приділити час, купити подарунок, не забути про річницю першого поцілунку. А коли в сім'ї з'являється дитина, список «боргів» збільшується. А зрілі жінки, як правило, самодостатні, багато часу або уваги не вимагають.

Фінансова незалежність

Чоловіків може напружувати роль годувальника, яку йому треба відігравати у союзі з молодою жінкою. Але жінки в 40-50 років як правило вже мають деяку фінансову подушку безпеки, стабільний дохід, і чоловік як добувач їм не потрібен.

Відверті стосунки

Дами з багатим життєвим досвідом можуть зрозуміти й прийняти різні обставини, в які потрапив партнер. Вони уважно вислухають, заспокоять і порадять. Чоловікам не потрібно хитрувати, приховувати й вдавати, що все добре.

Стабільне суспільне становище

До 40-50 років жінки досягають сталого суспільного становища і можуть в цьому допомогти молодому партнеру. Діловими зв'язками, стартовим капіталом, слушною порадою.

Відсутність комплексів

Жінки в такому віці поводяться більш розкуто, ніж дівчата. Вони розуміють, що скутість інтиму перешкода. А боятися, що чоловік погано подумає про їх сміливість у ліжку, їм вже ні до чого. Вони дозволяють собі експериментувати.

Стосунки без зобов'язань

Зрілі жінки будують стосунки виключно для кохання. Їм не потрібно тягнути чоловіка в РАЦС, пристрасть, емоції, задоволення - ось що є метою такого партнерства.

Раніше ми розповідали про те, яких жінок чоловіки обожнюють та ніколи від них не підуть. 

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень