Чому зраджують жінки своїм чоловікам: 6 основних причин

Ви будете здивовані

Світ стосунків змінився. В наш час жінки стали сильними, впевненими в собі, незалежними. Але їм як і раніше хочеться відчувати себе потрібними, бажаними й чарівними.

Якщо вони не отримують цього всього від свого партнера - це може спонукати їх піти на зраду. 

Які ж основні причини жіночих зрад 

 

Брак уваги й близькості

Якщо ви не отримуєте ніжності, емоційної віддачі, фізичної близькості від вашого партнера - лише питання часу, коли звернете погляд на когось іншого.

Жінки, яким приділяють мало уваги, не роблять компліменти, не співчувають, зазвичай заводять емоційні романи.

Помста

Зрада б'є по самооцінці - дізнавшись про це, ви будете розтоптані й спустошені. Коли жінці зраджують, може здатися, якщо вона помститься - біль відступить.

Вона захоче змусити партнера відчути те, через що пройшла сама. Жорстока правда в тому, що зрада не розв'язує проблему.

Незадоволеність фізичною близькістю

Жінкам потрібно відчувати себе бажаними й відчувати насолоду під час фізичної близькості. Якщо у вас поганий секс, ще й два рази на рік, якщо близькість позбавлена емоцій, інтерес до партнера точно буде втрачений.

Фінансова незалежність

Тепер, коли жінки самі заробляють гроші, отримують задоволення від роботи й добре справляються з нею, залишатися в нещасливих стосунках - немає сенсу.

Низька самооцінка

Коли ви не впевнені в собі, то шукаєте підтвердження і схвалення в інших. Це може бути у формі фізичного, емоційного або інтелектуального спілкування на стороні.

Почуття, що вас недооцінюють

Коли у відносинах ви стараєтеся більше, ніж він, та ще й не чуєте схвалення: «Спасибі, кохана», «Я люблю тебе», «Ти дуже сексуальна», «Ти сьогодні красива», рано чи пізно ви підете за оцінкою на сторону.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень