«Питимуть кров» до останнього: Власниці жіночих імен, які можуть зіпсувати життя будь-кому

Ці жінки бувають дуже токсичними

Чимало жіночих імен наділяють їхніх власниць складним і вибуховим характером, але є такі жінки, з якими можуть вживатися тільки люди з надзвичайно витривалою нервовою системою.

Три жіночі імені, власниці яких часто бувають токсичними

Варвара

Варвари ніколи не тримають свою думку при собі: такі жінки говорять усе про всіх прямо. Хтось називає це чесністю, але все ж подібна поведінка вважається нетактовною. До того ж Варвара ніколи не признає, що могла словами образити когось.

Єлизавета

Вольові Єлизавети мають сталевий стрижень усередині й складний характер, через що з ними нелегко знайти спільну мову. Ці жінки не готові йти на компроміси, а тим паче не будуть підлаштовуватися під інших.

Анастасія

Анастасії ненавидять конкурувати за щось, адже вважають, що лише вони заслуговують на найкраще. Жінки, названі цим іменем, відштовхують від себе людей надмірною зацикленістю на винятково на власній персоні.

Раніше ми розповідали про 5 містичних жіночих імен, власниці яких можуть бачити більше за інших. 

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень