ТОП-6 причин, через які зраджують навіть хороші чоловіки

Кожній жінці варто звернути на це увагу

Зазвичай вважають, що частіше у стосунках зраджують чоловіки. Вони нерідко заводять інтриги на стороні, причому не йдучи з сім'ї.

Психолог, тренер в області взаємин сім’ї, материнства і дитинства Ольга Коробейникова назвала 6 причин, чому чоловіки так роблять. 

Незадоволений інстинкт продовження роду

За словами фахівця, часто чоловіки зраджують, бо жінка не може мати дітей. Чоловік може мріяти про трьох дітей, а мати тільки одного або не мати взагалі. Тому інстинкт продовження роду у чоловіка залишається незадоволеним і він намагається реалізувати його з іншою жінкою.

Розбіжність по сексуальному темпераменту

Якщо партнери не збігаються за сексуальним темпераментом, чоловікові доводиться шукати задоволення на стороні.

Нереалізована історія з дитинства

Деякі чоловіки з дитинства хочуть робити щось заборонене, бути поганими. Зазначається, що така поведінка характерна для перфекціоністів.

Він може бути добрим і відповідальним, проте реалізовується лише «світла» частина його особистості, а «темна» залишається нереалізованою. Тому чоловіки йдуть проти суспільства, але роблять це таємно.

Спосіб побути собою

Якщо дружина постійно підозрює чоловіка в зрадах або принижує його, то чоловік може знайти відносини на стороні.

Чоловікові потрібна не коханка, а психолог, щоб виговоритися. Він вважає за краще мати душевну жінку, щоб бути з нею самим собою, а також реалізувати свої бажання або просто поговорити.

Дитяча травма

Є випадки, коли матері самотужки справляються з усіма труднощами, а чоловік-батько не був прикладом у сім'ї. Тому, коли чоловік виростає, то хоче допомагати жінкам і нерідко вибирає коханих з дітьми на стороні.

Раніше ми розповідали про 6 основних причин, через які зраджують жінки. 

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень