ТОП-5 продуктів для збереження зору

Дотримання зорової гігієни, вправи для очей та зміни в раціоні обов’язково дадуть позитивний результат

  1. Морква

Морква багата на бета-каротин, який переробляється у вітамін А. За нестачі цього вітаміну рогівка очей пересихає, а зір погіршується. Таким чином, морква допомагає у профілактиці хвороб очей.

  1. Чорниця

У чорниці міститься лютеїн. Вживання свіжої чорниці допомагає відновити зір після тривалої роботи з яскравим світлом. Вживання замороженої чорниці такої користі, на жаль, не приносить.

  1. Броколі

Броколі також містить лютеїн і допомагає при катаракті. Крім цього, у броколі містяться каротини та зеаксантин, які також корисні для структури очей.

  1. Яйця

Яйця також містять лютеїн та вітамін А. Вживання яєць допомагає знизити ризик дистрофії очей та допомагає покращити здатність бачити в умовах низької освітленості.

  1. Мед

Покращує кровообіг, живить тканини, бере участь у регенерації клітин та допомагає зберегти зорову функцію.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень