Точно встановлює діагноз у травмованих пацієнтів: у Рівненській ЦМЛ з'явилась нова техніка 

Подарунок на 6 млн гривень (с)

У Рівненській центральній міській лікарні, у приймальному відділенні, відкрили кабінет рентгенографії. Тут встановили новий сучасний рентгенапарат, які допоможе правильно верифікувати травми у людей із різними травмами.

Сам апарат подарували закладу представники АТ «Укргазвидобування».

 

Його вартість майже 6 млн гривень, повідомляють у ЦМЛ.

Мобільний цифровий рентгенапарат виробництва United Imaging компактний, з можливістю передачі інформації на різні носії, якість зображення – все на висоті. Він вирізняється високою універсальністю у використанні, забезпечуючи легкість і ефективність робочих процесів.

Особливо він необхідний для діагностики пацієнтів, яких доставляють у приймальне відділення швидкою допомогою після різноманітних травм, аварій.

Це можливість за лічені хвилини обстежити хворого, визначити ймовірні ризики для життя, вчасно надати допомогу, при цьому не обтяжуючи постраждалого додатковими пересуваннями та маніпуляціями.

Таке обладнання значно сприяє підвищенню якості роботі лікарів, що, своєю чергою, полегшує емоційний та фізичний стан пацієнта.

Головний лікар Євген Кучерук повідомив, що лікарі мріяли мати такий високоякісний апарат, але через високу вартість не могли собі дозволити його придбати.

- Ми щиро вдячні за таку неоціненну допомогу, за те, що підтримуєте нашу лікарню.

 

Апарат служитиме на благо хворих. Адже ми працюємо і прагнемо вдосконалюватись, розвиватись саме з думкою про наших пацієнтів, — резюмував Євген Кучерук.

Медики додають, що цей портативний рентгенапарат має низку безумовних переваг:

система управління з подвійним джерелом живлення, можливість дистанційно спостерігати і контролювати, працівники при цьому захищені від широкого радіаційного впливу, можливість обертань у різних площинах, широке охоплення ділянки візуалізації, що і гарантує отримання зображення із високим розширенням та забезпечує чітку візуалізацію кожної деталі зображення.

Усе це дає можливість кращої верифікації діагнозу і суттєво спрощує та прискорює увесь діагностично-лікувальний процес.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень