Термін збігає - судді не має: підозрюваного в сепаратизмі Гранітного можуть невдовзі звільнити з СІЗО?

Засідання відклали. Дата наступного наразі невідома

Підозрюваному в сепаратизмі рівненському активісту Ярославу Гранітному сьогодні мали продовжити міру запобіжного заходу. Засідання призначили на 14:30 у Рівненському міському суді, утім суддя Денисюк не з’явився. Згодом виявилося, що він з особистих причин не може провести засідання принаймні до кінця тижня.

Коли саме Денисюк матиме змогу взятися за роботу у суді так і не повідомили. Оскільки вихідний у суду триватиме до першого січня, засідання можуть розпочати лише другого. Однак у той же день о 14:30 термін тримання Гранітного завершується,говорить його адвокат Ярослав Калька

Запобіжний захід закінчується для Гранітного другого січня у 14:30. Якщо до 14:31 друго січня не буде ухвали про продовження чи на продовження, то в 14:31 2-го січня Гранітний повинен бути звільнений з-під вартию. В іншому випадку це буде незаконне утримання людини/позбавлення волі.

З часу останнього суду про продовження Гранітному міри запобіжного заходу, вимоги підозрюваного слідство так і не виконало. А саме: привести в СІЗО кришнаїтів, для задоволення релігійних потреб затриманого; дати йому його туфлі, адже до цього Гранітний ходив у гумових шльопанцях; відкрити кримінальне провадження за заявою Гранітного щодо розкрадання його набоїв, які знайшли під час обшуків. Частина набоїв, за словами активіста, зникла; 

«Злочин» СБУ, Балаболка, шкарпетки та кришнаїти, або Що було в суді над «сепаратистом» Гранітним (ВІДЕО)

 

До слова, сьогодні у міському суді також мали допитувати нового свідка у справі Гранітного та Юрія Клейноса. Нагадаємо, що київський активіст Клейнос теж влаштував акцію протесту в Рівному і підозрюється в сепаратизмі. Допит мав розпочатися близько 15:30 в кабінеті судді Ореховської. Там був сам свідок, ім’я якого не називають, Гранітний. Однак Клейнос не прибув, адже заявляєЮ що надто пізно отримав повістку до суду. Тож допит також перенесли на наступний день. Сам Гранітний запевняє, що зі свідком не знайомий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень