Тепловики придумали, як змусити людей платити більше - не збільшуючи тариф

Першими зміни на собі відчують мешканці Черкас

Комунальники придумали, як змусити людей платити ще більше і без того дороге тепло. При цьому, умов мораторію вони начеб-то і не порушують, адже офіційно тариф не підіймали. 

Рішення придумали у  “Черкаситеплокомуненерго”. Відтепер там люди платитимуть  за “втрату функціонування системи” у межах чинних нормативів. Йдеться зокрема про роботу рушникосушок у ванних. 

В будинку при постачанні гарячої води є рушникосушки, які використовують для додаткового комфорту, але там витрачається теплова енергія. За неї потрібно платити, - пояснюють тепловики. 

 Під час руху теплоносія трубами сушарка для рушників стає частиною опалювальної системи, в якій також втрачається теплова енергія. І за витрати такої енергії доведеться платити. Таким чином, тариф за опалення залишиться незмінним, проте суми у платіжках зростуть.

Нагадаємо, що не у всіх містах таке можливе, адже у багатьох обласних центрах люди роками платять за наявність рушникосушки. 

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень