Теплоенерго готове увійти у 800 багатоповерхівок Рівного

І взяти на баланс внутрішні мережі

Мешканці багатоквартирних будинків Рівного скаржаться на холод у домівках. Люди нарікають, що у різних квартирах одного будинку батареї - різної температури.

Усі скарги надходять на адресу «Рівнетеплоенерго», яке, між тим, не має жодного відношення до цієї проблеми, адже відповідає лише за подачу тепла до будинку. 

 

А от за роботу внутрішньобудинкових мереж нині відповідають ОСББ та управлінські компанії.  

У зв’язку з цим директор теплопостачального підприємства Олександр Корчинський пропонує утримувачам 819 будинків міста укласти договори про передачу внутрішньобудинкових мереж на утримання компанії:

Котельні виробляють і подають теплоносій до так званої «межі балансового розподілу». За цією межею знаходиться вся внутрішньобудинкова система до якої ми, по-перше, не маємо юридичного відношення, по-друге, фізичного доступу. Але маємо багато нарікань на те, що ми фактично не робимо, що мають робити інші структури. 

 

Тому ми й пропонуємо професійно зайнятись налаштуванням і ремонтом, якщо буде потрібно, внутрішньобудинкової системи, щоб теплоносій був якісно розподілений у межах одного будинку.

Таку пропозицію «Рінветеплоенерго» планує зробити утримувачам багатоквартирних будинків уже найближчим часом.

Що ж стосується тарифів, то за попередніми підрахунками, вартість надання послуг для мешканців цих висоток практично не зміниться. Тариф за утримання внутрішньобудинкових мереж складатиме близько 28 копійок за метр квадратний.

До прикладу, власники квартир площею у 50 «квадратів» сплачуватимуть близько 15 грн/міс.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень