Тепер вакцини Pfizer в Україні вистачить усім? Де нею щеплюватимуть

Обіцяють, що її вистачить усім охочим

Фото з ВВС-Україна

Міністерство охорони здоров'я заявляє, що вакцина Comirnaty від Pfizer-BioNTech відтепер буде доступна усім охочим вакцинуватися в Україні, отримати щеплення можна буде в центрах масової вакцинації. Пріоритет надаватимуть людям похилого віку та людям з супутніми захворюваннями, - повідомляє ВВС-Україна.

Записатися на щеплення можна в системі Helsi.me усім громадянам Україні старшим за 18 років, незалежно від місця реєстрації чи проживання.

Для цього треба обрати зручний пункт вакцинації та записатися на вільний час. При вході до пункту вакцинації треба буде показати СМС з підтвердженням запису.

Україна очікує на близько 1 млн доз Comirnaty/Pfizer-BioNTech до кінця липня, тому цю вакцину зробили доступною для широкого загалу. Цю вакцину використовують в усьому світі і вона поки що єдина з доступних в Україні вакцин, що схвалені в усіх країнах Євросоюзу.

Досі вона не була доступна лише певним категоріям громадян, наприклад, медикам та працівникам освіти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень