«Там было много трупов»: росіянин розповів, як «рятували» крейсер «Москва» (ВІДЕО)

Після побаченого вирішив стати піхотинцем

Колаж Радіо Трек
Колаж Радіо Трек

Співробітники Служби безпеки України допитали полоненого окупанта, який став свідком знищення крейсера «Москва».

У квітні окупант брав участь у спробі порятунку флагмана Чорноморського флоту рф. Однак ідея померти в морі йому не сподобалася, тож окупант вирішив перекваліфікуватися й воювати на суші.

– Там было много трупов и в основном спасение происходило очень печально. Корабль потеряли, он утонул, его не смогли отбуксировать… Я насмотрелся, что было на «Москве», и не хотел дальше видеть, что посередине моря умираешь. Это очень страшно. И я отказался… – розповів колишній матрос.

За три тижні інструктори-вагнерівці допомогли матросу стати піхотинцем. І невдовзі його відправили на розвідку у Волноваський район. Та перше ж бойове завдання виявилося провальним: «розвідники» натрапили на засідку ЗСУ і вціліти вдалося лише трьом із 30 окупантів. Російські командири кинули своїх поранених на полі бою.

Першу медичну допомогу поранений окупант отримав від бійців ЗСУ, які взяли його в полон. Зараз він живий і говорить, що жалкує про участь у війні:

Мы никого не освободжаем, мы только захватываем. Мы мародерим, это страшная война.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень