СБУ: Якщо бачите, як хтось у м. Рівне кричить «Родіна-Мать-росія!», знімайте це на відео

Такі докази потім дуже допоможуть у справі

Напередодні у фейсбуці з’явився цікавий допис від рівнянки Ірини Пилипчук. Вона стала свідком того, як декілька неповнолітніх кричали, що їх «родіна-мать» - росія.

Щойно прийшла з «розборок».

 

Стала свідком, як діти - троє дівчат, яким по 13 років, та юнак 16-ти років кричали: «Слава росії! Наша родіна-мать росія!» та співали пісень, прославляючи країну-агресора.

 

Я просто в шоці! Як таке може бути? Щодня помирають наші захисники, щоб ці малолітні паскуди безтурботно жили. Знайшла маму хлопчика. Думаю, що хтось повинен зайнятися цим питанням з компетентних органів! – пише Пилипчук.

Пізніше – вже у коментарях – з’ясувалося, що поліцію на місце події вона не викликала, адже не мала з собою телефону. З тієї ж причини не записала цей сюр на відео.

Єдине – жінка знайома особисто з мамою хлопця, тож навідалася до неї в гості. Та запевнила, що вдома хлопчина отримує належне виховання і звідки все це взялося у його голові – не ясно.

Що робити, якщо ви опинилися у подібній ситуації?

У пресслужбі СБУ у Рівненській області нам повідомили, що насамперед потрібно подбати про докази.

Найкращий варіант – аудіо- або відеозапис.

Згодяться і двоє (чи більше) свідків.

У такому разі тих, хто публічно підтримує росію і її політику притягнуть до відповідальності за ст. 111-1 КК України (колабораційна діяльність). Санкція статті передбачає від позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень