Таких днів буде 6: астрологи назвали найнебезпечніші дати жовтня

Період «бурі емоцій» прийде під кінець місяця, але розслаблятися не варто

У жовтні 2022 року буде аж 6 днів, коли язик за зубами краще тримати особливо міцно. У ці дати будь-яка сварка може перерости у серйозне протистояння з неочікуваними наслідками Астрологи розповіли, що це за дні.

22 жовтня - з'єднання Венери та Сонця

Чергу несприятливих днів відкриє 22 жовтня – саме цього дня Венера і Сонце опиняться по один бік від Землі і почнуть боротьбу за вплив, що, безумовно, впливатиме на настрій людей.

Цього дня краще причаїтися, не демонструвати надмірної активності й не провокувати скандалів.

23 жовтня - перехід Венери на Знак Скорпіона

З 23 жовтня по 15 листопада планета перебуватиме у Скорпіоні. У цей період Венера почне повільно втрачати свої сили, що призведе до проблем з успішністю усіляких нових починань. Енергія, що йде, також породить сумніви і страхи, з'явиться потяг до лінощів і бажання перекинути відповідальність на чужі плечі.

25 жовтня - сонячне затемнення в Скорпіоні

У цей день пройде неповне сонячне затемнення під егідою Скорпіона - можуть статися незворотні події у сфері кохання, з якими просто доведеться змиритися. 25 жовтня не варто розповідати людям про свої плани і демонструвати власні амбіції. Також не рекомендується цього дня приймати важливі рішення.

28 жовтня - повернення Юпітера в Знак Риб

Цього дня планета-гігант повернеться до Риб, де залишатиметься аж до 19 грудня. 28 жовтня може зникнути натхнення, а розпочату справу захочеться негайно покинути. Перешкод на заваді боятися не варто, але треба вирішувати проблеми максимально швидко.

29 жовтня – перехід Меркурія у Знак Скорпіона

Від цього дня і аж до 16 листопада можна буде здобувати нові знання, а ось подорожей та спонтанних поїздок краще уникати. Також 29 жовтня не рекомендується марнотратити. Насамперед варто відмовитися від покупок для себе.

30 жовтня - початок ретро-фази Марса

Через цю подію кінець осені та початок зими пройдуть далеко не найкращим чином для тих, хто налаштований на швидкий успіх. Марс у слабкій ретро-позиції означає, що поспішати категорично заборонено.

30 жовтня також не варто робити поспішних висновків і ризикувати фінансами, витрачати час на марні заняття. Цього дня багато хто з нас втратить мотивацію та волю до перемоги. Більшість людей стануть агресивнішими й не готовими до компромісів. Тримайте цього дня язик за зубами.

Джерело: slovofraza.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень