Така кабачкова намазка буде в холодильнику все літо: десять хвилин – і закуска готова
Спробуєте раз і готуватимете весь сезон
Чудовий варіант літньої закуски: ніжна та пікантна кабачкова намазка сподобається усім. Вона не містить майонезу, тому підходить для людей, які дотримуються дієти.
Інгредієнти:
- Кабачки – 450 г
- Томати – 1 шт
- Цибуля ріпчаста – 1 шт
- Часник, зубчики – 1 шт
- Морква – 1 г
- Зелень – 40 г
- Плавлений сир – 2 шт
- Олія соняшникова – 25 г
- Сіль – на смак
- Перець чорний мелений – на смак
- Приправа «Італійські трави» – на смак
- Тостовий хліб – 4 шт
Помідор опустіть у кип’яток на 1 хвилину, а потім одразу – у холодну воду. Зніміть шкіру та наріжте кубиками. Кабачки, цибулю та часник подрібніть.
Моркву натріть на тертці та поріжте зелень. Цибулю, часник і моркву обсмажуйте 5 хвилин на олії на середньому вогні.
Додайте кабачки, смажте ще 8-10 хвилин, періодично помішуючи. Додайте помідор та накрийте кришкою і тушкуйте ще кілька хвилин.
Плавлені сирки натріть та змішайте з овочами.
Додайте спеції, зелень та перемішайте. Можна навіть перебити блендером.
Хліб підрум’яньте на сухій сковороді та намастіть намазкою. Подавайте з зеленню.
Джерело: uaportal
Радіо Трек: НОВИНИ