Так роблять всі: Андре Тан назвав 5 популярних помилок у носінні шарфів (ФОТО)

Цих помилок у поєднанні шарфів з одягом припускаються усі

Без шарфа холодної пори року ніяк не обійтися, тому український дизайнер Андре Тан підготував нові поради та розповів, як правильно носити цей аксесуар.

Шарф-труба поверх обтислого верху

Шарф-труба – великий в'язаний аксесуар. Ну хто його вигадав поєднувати з вузьким светром! Це разів на півтора збільшує вашу шию, та й вигляд має просто безглуздий! Якщо вам подобається ця модель – вибирайте шарф із тонкої пряжі, який можна легко сховати під верхній одяг.

Сильно затягнутий шарф

Схожа помилка: занадто сильно затягнутий шарф на шиї або зав'язаний в тугий вузол короткий дутий шарф спотворює пропорції в образі.

Я рекомендую вибрати широкий шарф і накинути його поверх пальта — ви будете елегантні!

Занадто великий шарф

Бажаєте зменшити свій зріст вдвічі? Тоді обов'язково обмотайте величезний шарф навколо шиї! Це в жодному разі не можна робити дівчатам невисокого зросту! Набагато витонченіше й актуальніше шарф виглядатиме під ремінцем, у стилі пончо або кейпа.

Неправильне поєднання шарфа та шапки

Шаф та шапка в образі — нерозривні друзі, вони мають доповнювати одне одного. Бажаєте одягнути фактурну в'язану шапку і тоненький шарфик? Не найкраща ідея! А от комплект шапка плюс шарф одного кольору та фактури вже не модні. Експериментуйте!

Неправильний колір шарфа

А тепер моє улюблене. Тут є два правила: шарф повинен бути єдиним яскравим акцентом в образі, він повинен повторювати колір одного з елементів луку (окрім шапки). Друге: колір шарфу впливає на сприйняття тону вашого обличчя!

Якщо ви майже не фарбуєтеся, то яскраві шарфи вам протипоказані, особливо синій та червоний, вони лише підкреслять почервоніння та синці під очима. Зате натуральні пастельні відтінки додадуть свіжості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень